Årets utstilling imponerer!

Etter bare to uker kan man helt klart si at årets utstilling har blitt en braksuksess. Dette merkes både på publikum, god medieomtale og et oppsiktsvekkende salgsvolum.

De unge kunstnerne har neppe angret på at de valgte å stille ut sine malerier hos Greenhorns Kafé. Etter kort tid er mesteparten av kunstverkene allerede solgt.

Fantastisk mottakelse
Utstillingen ble umiddelbart godt mottatt av flere aktører. Media gav den svært gode kritikker, og dette førte til at det ble mange innslag om kunstnerne bak maleriene. Den positive stemningen har helt klart smittet over på publikum. Sjelden har vi sett så høye besøkstall på de to første ukene av en slik utstilling. Dette har medført at vi har opplevd å sette salgsrekord allerede.

Få malerier igjen
Det vanvittige salget har ført til at det nå er svært få malerier igjen på veggene. Dette var det ingen som kunne forutse med tanke på at kunstnerne er relativt nye. Det er svært gledelig at Oslo-borgere setter pris på nye talenter innenfor kunstverdenen. Det viser iallefall at det er håp for unge kunstutøvere som har lyst til å leve av sitt arbeid.

Hadde vi visst om responsen på forhånd hadde vi uten tvil tatt inn flere kunstverk. Publikum kommer snart til å bli møtt med tomme vegger om trenden fortsetter. Om du ønsker å skaffe deg et fantastisk kunstverk så bør du derfor være raskt ute. Det er ikke lenger noen her som kan forutse om det er noen bilder igjen om en uke eller to. Responsen har vært så enorm at vi har sluttet å tenke at det er realistisk å spå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *