Bryllup på Greenhorns

Vi har aldri tidligere hatt gleden av å ønske velkommen til bryllup hos Greenhorns. Dette endret seg sist lørdag da et nygift brudepar holdt hele festen hos oss.

Det er ikke tvil om at bryllup får fram det beste og verste i nordmenn. På lørdag hadde vi derimot bare gode opplevelser med festklare gjester hos oss.

Mye planlegging
Etter at vi fikk forespørselen mot å arrangere bryllupsfesten har det vært mye planlegging. Både dekorasjon og mat må organiseres på en best mulig måte. Enkelte ansatte har vært svært engasjerte i prosessen og fremstått som profesjonelle bryllupsplanleggere. Når vi ønsket folk velkommen var vi svært fornøyde med det vi hadde fått til. Det virket også som brudeparet var svært takknemlige når de så hvor fint lokalet hadde blitt.

Ekte fest
Det ble en ekte fest etterhvert som kvelden utviklet seg. Live-band stod for musikken og det var ikke mangel på initiativ på det provisoriske dansegulvet. Her var det høy stemning og stor vilje til å svinge seg. I baren var det også mange glade mennesker som fikk teste ut noen av våre beste drikkevarer. Det er alltid hyggelig med gjester som er interesserte i produktene, og setter pris på skikkelig kvalitet.

Festen varte lenge og det ble ikke stille før langt etter midnatt. Det føltes veldig bra å ha gjennomført vårt første bryllupsarrangement uten problemer. De ansatte gjorde en fantastisk jobb, og det virket som gjestene var veldig fornøyde med festen. Dette gir oss uten tvil motivasjon til å prøve å få til flere bryllup på Greenhorns. Det er spennende å planlegge arrangementene, og det er utrolig hyggelig å være del av den største dagen i to menneskers liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *