Det ble en uvanlig arbeidsdag

I forrige uke så hadde vi en litt annen arbeids forhold til hvordan våre dager vanligvis ser. Det var, som du vet, parade her i sentrum, og vi trodde ikke det skulle till å påvirke oss så mye fordi vi ikke er lokalisert på gaten som de pleier å vandre. Men i stedet fikk vi mye å gjøre med en gjest som kjørte rett inn i gjerdet på terrassen vår.

Asfalt kan være farlig
Det var ingen drastisk crash men selvfølgelig hørtes det og noen gjester som satt der ute ble veldig redd (men heldigvis var de ikke i nærheten for å bli truffet av bilen). Det var en sjokkert man som gikk ut fram bilen, blek i ansiktet sitt, og bare sto og gjentok ”sorry sorry” .. Vi tok oss av mannen, så han fikk komme inn og ta en kopp te mens vi ventet på at politiet skulle komme. Etter ca tjue minutter begynte han å roe ned så mye at vi kunne snakke om det som hadde skjedd.

Det viste seg at han hadde blitt truffet av en bit asfalt som var løsrevet fra banen fra lastebilen som kjørte foran. Dette kom som en steinsprut og landet på frontruten hans på bilen og så han hadde blitt så redd at han mistet kontrollen over rattet og kjørte rett inn i gjerdet vårt. Han fortalte meg at han hadde fått følsomme nerver siden han hadde vært sykemeldt for stress en gang i tida.

Ingen dyr forretning
Det ble heldigvis ingen store skade verken på vår gjerde eller på mannens bil. Jeg tipset ham om bilglass ryds fordi jeg selv var der med firmabilen våres for litt over seks måneder siden. Der kunne han få hjelp med frontruten. Siden vil han trenge hjelp til å fikse bulken som ble på kroppen på bilen, men han kanskje kan få billigere via sin forsikring også. Vi trengte bare å reparere to planker i gjerdet så vi sa at han ikke trenger å betale de.

Vi er så glade for at det gikk så bra med alle likevel, og er takknemlig for at ingen ble skadet i dette. Det var en uvanlig dag, men det minner oss om verdien av å bry seg om hverandre og våre medmennesker. Alt kan skje, og det kan skje raskt.

be a good person

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *