En liten endring

Vi er alltid ute etter å skape den beste atmosfæren som er mulig i lokalet vårt. For et sted som serverer mat er det ikke bare det som blir servert som en kunde tar med seg hjem, det er følelsen restauranten gir. Og da er det svært viktig å ha brukt tid på at ting ser skikkelig ut. Vi er jo veldig heldig å ha fokus på kunst i tillegg, og det gjør jo jobben lettere å skape en flott tilværelse når vi har tilgang på utrolig fine malerier. Men vi sier oss aldri fornøyd med hvordan ting er, og er alltid på utkikk etter å kunne gjøre ting bare litt bedre. Så det siste vi har gjort er å skape et koselig kaffehjørne.

trademax-sofabord

Bilde: Trademax.no

Skiftet ut stolene

Vi har gått til anskaffelse av et nytt Trademax sofabord med puffer, som vi skal ha i det mer avslappende hjørnet av lokalet vårt. Her kan de som kun skal ha seg en god kopp kaffe, eller noe annet enkelt, slå seg til rette på en behagelig puff. Vi ser på det som et lite pust i hverdagen å kunne komme inn her og slappe av.

Vi er spente på å se hvordan kundene våre kommer til å reagere på puffene i stedet for de mer tradisjonelle barstolene vi tidligere har hatt. Selv er jeg stor fan av å ikke ha noe ryggstøtte, og siden de er litt lavere en stolene vi hadde tidligere, tror jeg komforten vil økes betraktelig. Det er jo ikke store utskiftningen, men å gjøre små endringer hele tiden er viktig for småbedrifter som oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *