Hva kan vi gjøre for klimaet?

Selv om man ikke kan tro det, er det faktisk faller. Eller nåvel, det burde ha vært det, men klimaendringene vi opplever akkurat nå gjør det veldig, veldig varmt i september i år. Jeg så et bilde på Facebook av hvordan temperaturen stiger sakte men sikkert, og det faktisk så litt skummelt ut må jeg innrømme. Hvis det fortsetter slik, vil vi brenne opp til slutt.
Shopping i varmen
For å endre emne så har vi nettopp bestilt hjem noen nye møbler til oss på cafeen. Det var på tide å fornye noen sofaer, da de gamle virkelig hadde gått ut av stilen – så vi fant noen fine sofaer til gode priser på www.chilli.no. I begynnelsen var vi litt usikker på fargen, og hvis vi ville våge å prøve noen nye farger, men vi bestemte oss for ikke å gjøre noen endringer nå. Det ble vanlige sorte sofaer 🙂

Det har gått bra for oss i sommer, selv om vi kanskje ikke har den beste plasseringen. Hva som har vært fint, er at vi har oppgradert vår AC system, så for en gangs skyld har vi vært i stand til å arbeide i normal temperatur inne i lokalene. Det var helt klart en verdig investering. Den forrige somrene har vært nesten uutholdelig 🙂

Klimaendringer
Jo, visst nevnte jeg dette med klimaendringene? Jeg må neste komme til å vis en video som jeg så om dette spesielt. Etter at jeg leste blogginnlegget som viste hvordan endringen hadde skjedd siden begynnelsen av tiden, så følte jeg for å lære mer om emnet, og etter noen søk på internett fant jeg denne videoen.

Nå som vi har en så varm måned, føles spørsmålet om klimaendringer plutselig i em ny måte som jeg ikke har kjent på før. Jeg trenger virkelig å lære mer om hva du kan gjøre som enkeltperson for å prøve å stoppe denne forferdelige utarbeidelsen. Har du noen tips?
Jeg resirkulerer, prøver å bruke offentlig transport i stedet for å ta bilen og prøver å gjøre smarte valg når jeg skal handle, og velge økologiske og lokalvalg. Men det må være mer du kan gjøre? Ikke sant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *