Hyllest til Jan Mathisen

Endelig fikk vi i vårt budsjett å erstatte noen møbler her hos oss på kafeen. Vi har planlagt å gjøre utvekslingen litt i etapper for ikke å belaste økonomien for hardt, men vi kan i det minste gå ut med at fra i dag vil dere se noen virkelig flotte forbedringer av våre anlegg og av våre møbler. Det er takket være et bidrag fra en kunstsamler (som ønsket å være anonym) at denne muligheten har blitt gitt til oss, og vi er utrolig takknemlige!
Vi starter med setene og borden
Den høyeste prioritet akkurat nå er å kunne tilby gode og komfortable sitteområder for både våre besøkende til kaféen og til utstillingene. Det er noen sofaer som sannsynligvis vil bli erstattet her innom kort tid, men først og fremst handler det om nye stoler og nye spisebord til hoved hallen. Innen to uker kommer en leveranse fra www.trademax.no med 10 nye spisebord som vi er sikker på at du vil til å like. Dette gir oss også muligheten til å tilby forfriskninger til flere gjester!
Andre planer tilgjengelig i vår planlegging er:

  • Salongbord
  • Tepper
  • Interiør
  • Belysning
  • Utemøbler

Ny kunstutstilling for vinteren
Som en hyllest til Jan Mathisen som startet Greenhorns i 1983, har vi planlagt en utstilling for vinteren som vil fokusere på klimaendringene. Jan har vært aktiv i disse sakene i livet sin, og arbeider nå med miljøspørsmål i samfunnet her. Vi har fått tak i ulike kunstnere som har jobbet med dette konseptet, og vi vil være i stand til å vise frem både malerier, skulpturer, ringer, smykker og dikter om temaet.
Dessverre ser det ikke ut til at Jan selv vil være i stand til å delta, men han har latt helse at det er et initiativ han satte stor pris på! Så hvis du ikke har noe annet bestilt i tidsplanen for desember måned, syns jeg du bør sette av en lørdag i månedene som kommer og delta i utstillingen. Det vil selvfølgelig bli tilbudt både mat og drikke i forbindelse med utstillingen, og vi tilbyr gratis adgang til å komme hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *