Mange kom på Quiz-kveld

På torsdag arrangerte vi quiz-kveld på Greenhorns. Dette ble en stor suksess med mange fremmøtte gjester.

Det er alltid hyggelig å få i gang litt uformelle aktiviteter på kaféen. Derfor var det helt naturlig å forsøke seg på et konsept som er utrolig populært i Norge.

Utfordrende spørsmål
Det skulle heller ikke bli noen enkel opplevelse for de fremmøtte. Vi vil ha skikkelig nivå på ting og valgte derfor relativt utfordrende spørsmål om flere tema. Responsen på dette virket å være svært god, og inntrykk var at mange av deltakerne hadde lang erfaring med quiz-konkurranser. Spenningen var til å ta og føle på når lagene konsentrerte seg for å finne svarene.

Imponerende vinnere
Det var laget, Time Travellers, som gikk av med seieren i konkurransen. De vant med en imponerende margin, og hadde 20 poeng mer enn nærmeste quiz-lag. De fikk gavekort på 500 kroner som de kan bruke hos Greenhorns. Vi ser derfor frem til å servere de ved første og beste anledning.

Det er alltid spennende å teste ut nye aktiviteter på kaféen. Quiz slo an fra første stund og blir definitivt en del av fremtidens kveldstilbud hos oss. Om du har et quiz-lag gjelder det derfor å følge med på nettsiden når vi legger ut informasjon om fremtidige begivenheter. Påmeldingsskjema vil bli tilgjengelig på nett for de som ønsker å delta. Det er bare å glede seg til vi annonserer neste quiz-kveld!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *