Mat & drikkevarer

drikkevarer
På Greenhorns har vi et eksklusivt og omfattende tilbud av mat og drikke. Det er noe for en hver smak, og ingen risiko for å gå sulten hjem.

Menyen er satt sammen av vår svært dyktige kjøkkensjef. Han har mange års erfaring fra noen av de beste spisestedene i Norge, og det er derfor med glede at vi presenterer det beste han har å by på.

Smørbrød
Vi har mange forskjellige typer smørbrød på Greenhorns. Fokuset ligger på å ha noe som passer for alle. Derfor varierer vi på tilbehøret for å unngå problemer. Dette er spesielt viktig for de som har matallergi, og som derfor ikke alltid kan spise hva som helst. Alle smørbrød lages med eget brød som bakes på eget kjøkken. De resterende råvarene er nøye valgt ut fra et lite antall unike leverandører i Oslo og Akershus. Vi har fokus på lokal mat, og tror at dette samtidig gir høyere kvalitet på den gastronomiske opplevelsen.

Salater
I dagens samfunn er det blitt et mye større fokus på sunnhet. Dette er noe vi har omfavnet her hos Greenhorns, og vi tilbyr derfor mange forskjellige salatretter. Blant annet byr vi på kyllingsalat, Cæsar-salat og kalkunsalat. I tillegg har vi vegetariske og veganske alternativer for de som ønsker dette. Denne delen av menyen har blitt stadig mer populær blant våre gjester. Det er tydelig at et sunt kosthold blir viktig for stadig flere nordmenn.

Bakeriet
Vi har eget bakeri hos Greenhorns, og dette er på mange måter fundamentet for driften. Her lager vi alt fra ekte franske croissants til wienerbrød og kaker. Det er mange muligheter for de som tar turen innom for å se nærmere på utvalget. Alt lages med basis i kvalitetsoppskriftet som er brukt gjennom generasjoner.

Drikkevarer
Drikke er en sentral del av et hvert måltid hos oss. Vi lager ekte kaffe i alle varianter, og tar gledelig i mot instruksjoner om hvordan vi kan lage den beste koppen for deg. I tillegg fører vi eksklusive franske og italienske viner. Utvalget av både hvitvin og rødvin er svært godt.

Vi oppdaterer ofte menyen med spennende nyheter. Dette gjør vi for å gi kundene stadig nye smaksopplevelser og overraskelser når de kommer innom.