Matkurs hos Greenhorns

Forrige uke fikk alle ansatte være med på et spennende matkurs på Greenhorns Café. Erfarne kokker delte av sine erfaringer, og vi hadde i tillegg vinsmakingskurs.

Greenhorns har alltid vært opptatt av at våre ansatte skal ha de beste kunnskaper om mat og drikke. Som et ledd i dette er det helt naturlig å gjennomføre kurs og videreutdanning.

Hyggelig kveld
Stemningen var på topp helt fra start til slutt. Matkurset innehold man forskjellige aktiviteter som alle gikk for seg på kjøkkenet. Det startet med presentasjon av nye råvarer og vurdering av disse. Etterpå viste kokkene frem nye teknikker for kjøkkenarbeid. Dette var svært nyttig for mange av det ansatte som fortsatt er nye i jobben.

Fantastiske viner
Etterpå kom en ekte vinkelner på besøk på Greenhorns. Hans oppgave var å gjennomføre et ekte vinsmakingskurs med de fremmøtte. Deltakerne fikk smake på noen virkelig fantastiske viner fra Spania, Frankrike og Italia. Det var fokus på kvalitet og bare de mest ettertraktede vinene ble benyttet. Formålet var å gi de ansatte en sterkere forståelse for egenskapene med de drikkevarer som vi selger. Det virket som alle følte at de fikk mye utbytte av dette tiltaket.

Totalt sett ble det en svært vellyket kveld for caféen. Det var tydelig at alle fikk en mye dypere forståelse for produktene som vi selger. Dette gjør at de ansatte i fremtiden kan fremstå enda mer kunnskapsrike i møte med kundene. De som spiser hos Greenhorns vil forhåpentligvis merke en positiv forskjell.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *