Nye stoler

I går fikk vi endelig de nye designerstolene. De passer perfekt inn med resten av møblene på kaféen.

Vi har lenge vært på jakt etter noen nye stoler til gjestene våre. Det har tatt lang tid å finne de riktige modellene, og det er derfor svært gledelig at de endelig er på plass.

Klare til bruk
I morgen åpner vi altså Greenhorns med helt nye stoler. Det blir svært spennende å se hva stamgjestene har å si om endringene. Vi mener helt klart at dette fører til en klar forbedring fra tidligere. Stolene passer perfekt inn og er i tillegg svært komfortable. Det eneste vi kan gjøre er å krysse fingrene for at gjestene kommer til å være enige i dette.

Store planer
Stolene er bare begynnelse på en større endringsprosess. Snart håper vi blant annet at vi får på plass nye bord i restauranten. Det er alltid kjekt å dekorere med nye møbler. Halve gleden ligger i å bruke lang tid på å finne de perfekte møblene. Vi ser gjerne gjennom ulike kataloger og bruker flere måneder før vi bestemmer oss. Dette gjør at vi som regel er svært fornøyde med de innkjøpene vi gjør. Det er spesielt gledelig at det virker som om kundene som regel er enige med oss.

I morgen får vi imidlertid den store dommene fra vårt selvutnevnte ekspertpanel. Vi kan nesten ikke vente på å se hvordan dette kommer til å gå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *