Nytt kjøkken hos Greenhorns

For en uke siden ble det nye kjøkkenet endelig klart til bruk. Vi har brukt lang tid på å pusse opp, og det er godt å se fruktene av arbeidet.

Det er ikke lett å pusse opp et rom når du aldri har gjort det før. Likevel tok vi utfordringen på strak arm og satte i gang.

Enkelt med byggevarer på nett
Det var oppsiktsvekkende enkelt å kjøpe byggevarer online. Disse kjøpte vi hos den store nettbutikken Bygghjemme.no. Her finner man et stort utvalg av forskjellige materialer til rimelige priser. De hadde alt vi trengte til vårt kjøkken, og vi kunne bestille levering av varene. Dette gjorde at vi slapp å forlate stedet for å klargjøre alt til oppstart av prosessen. I tillegg fikk vi svært god service og veiledning rundt de ulike alternativene.

Overraskende enkelt
Det var overraskende enkelt å pusse opp når vi først kom i gang med jobben. Selv om vi støtte på noen utfordringer underveis så klarte vi å løse dem på smarte måter. Derfor gikk det ikke veldig lang tid før vi var ferdige med hele jobben. Kokken var svært imponert over de ulike løsningene som vi hadde skapt for kjøkkenet. Målet var hele tiden at de ansatte skulle få en så god brukeropplevelse som mulig. Det føler vi at vi har lykkes med.

Resultatet er et stilriktig rom som er praktisk bygget for formålet. Vi har endelig fått et kjøkken som er oppdatert til den standarden man trenger i 2014.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *