Slått opp en ny vegg for å lage en ekstra rom

Hei.

Nå var det omtrent et år siden vi i noen nye møbler og fikset med en ny dusj. Så vi gjort mye små endringer i våre lokaler, men ikke sån ting som har vært en så stor investering så det føltes nødvendig å skrive om det. Den største endringen vi har gjort så langt er egentlig at vi har slått opp en ny vegg bak kjøkkenet og laget et ekstra rom.

Vi jobber så mye at vi tenkte vi skulle ha et hvilerom hvor vi kan sove i noen timer i mellom.

Et sted for ro og fred
Kontinentalseng.Siden 1983 er ambisjonen om oss på Greenhorns at arbeide kontinuerlig med å skape det beste stedet for mat, drikke og kultur. I dag ville vi tør å si at vi er der – og vi er stolte over det vi har klart å produsere.

Men på veien har det vært blod, svette og tårer – og ofte jobber vi 16-timers skift, dager i ende.
Så nå var det på tide å gjøre noe med det og tilpasse slik at vi kan kombinere personlige liv med arbeid jevnere. Derfor bygde vi et hvilested for oss i personalet.

Og i går fant jeg endelig en kontinentalseng som jeg kjøpte – som vi skal ha i dette rommet.

En smart løsning for lagring også
Jeg valgte dette seng fordi jeg tror den tjener sin hensikt også. Delvis det er riktig størrelse (fordi det er en ganske liten plass) og dels kan vi lagre ting i bunnen av Sange. Den har jo et oppbevaringsrom og den er utformet for å være praktisk. Jeg tror det vil vare et perfekt sted å lagre alle stoffeine vi har på cafe. Gardiner, håndklær, duker, etc. I dag er alle disse tingen i boks på baksiden av rengjøringsrommet, og det er ikke helt ultimat, tror jeg.

Siden syns jeg faktiskdet var en veldig god pris på sengen også.

Hendelser i sommer
Vi har noen artister som skal vise sin kunst hos oss i sommer. De kommer fra både Nord- og Sørnorge, og de har valgt sin mest kreative verk som vi er stolte av å vise frem. Nedenfor er en liste over kommende artister for juni måned:

  • Ambjorg Hovland
  • Ake Riddervold
  • Vestein Ruud
  • Trygve Brandt
  • Trune Solberg
  • Valdis Lindahl

Vestein vil ikke bare vise sine akvareller uten han vil også vise litt skultpurer han har jobbet med under sin reise i Nepal. Trune og Trygve har satt sammen et show med temaet ”Refugee Crisis”.

Vi vil oppdatere med dato på vårt sosiale medier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *