Snart klart for årets utstilling!

Det begynner å nærme seg starten på årets utstilling hos Greenhorns. Vi er utrolig glade for å kunne presentere fantastiske malerier fra helt nye talenter.

Det har i mange år vært tradisjon for å stille ut kunstverk på kaféen. I år er ikke noe unntak og vi satser friskt med en stor utstilling.

Moderne malerier
I år stiller vi for det meste ut moderne kunst. Dette differensierer utstillingen betraktelig fra det vi har tatt inn i tidligere år. Vi håper på denne måten at vi kan gi litt oppmerksomhet til malere som sliter med å nå ut til et større publikum. Dette er ofte de mest talentfulle menneskene som senere blir betraktet som de store i sin tid.

Spent på responsen
Det er alltid mye spenning knyttet til hvordan det går med utstillingen. Noen år blir det storinnrykk av mennesker, mens vi i andre tilfeller opplever mer laber respons fra publikum. Fokuset til Greenhorns er uansett å prøve å legge alt til rette for at dette skal bli en suksess. Det er alltid gledelig å være relevant i kunstmiljøet i Oslo. Magefølelsen sier at vi virkelig har funnet frem til fantastiske kunstnere i år. Det gjenstår å se om forventningene blir innfridd i tiden fremover.

Utstillingen åpner på allerede på lørdag. Da håper vi at du tar med deg familie og venner som ønsker å oppleve ekte kunst. Om du er på jakt etter en annerledes opplevelse så er Greenhorns definitivt stedet for deg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *