Vår partner: Trademax

trademaxDet er mange forskjellige møbelforretninger og produsenter for tiden, men vi synes mange av de kopierer hverandre og lager produkter som ser veldig like ut. Kvaliteten derimot skiller seg veldig fra produkt til produkt, og det er ikke lett å vite helt hva som er bra. Vi er glade i å pusse opp her i landet, og en stor del av nye stuer og spisegrupper er jo også nye møbler. Derfor er det stort marked her i Norge for møbler, og mange kjøpelystne kunder.

Flott butikk
Det er flere og flere butikker som oppstår på nett, og det er ikke så rart. Når man slipper å bruke penger på å leie eller eie utstillingslokaler og ansette selgere, sparer man også penger. Denne utviklingen har også kommet til møbelbransjen, og for noen uker siden fant vi en veldig fin møbelforretning på internett. Den heter trademax.no og har et kjempestort utvalg. Du kan få både utemøbler og innemøbler fra trademax.no, og de har alle moderne og trendriktig design.

Levering på døren
Noe annet som er veldig bra med Trademax er at de leverer på døren. Møbler er store og tunge ting, og det er veldig deilig å slippe og kjøre til butikken med lånt henger. Når møblene kommer på døra får du dem levert akkurat der du vil ha dem, og hjelp til å bære de dit de skal. Er du ute etter nye møbler til soverommet, spisestuen eller tv-stuen anbefaler vi deg å ta en tur innom trademax.no, for der vil du finne masse flotte inne- og utemøbler!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *